Hjälp

Vad är C-Affair?

C-Affair är Tysklands online-plattform för casualdating och skiljer sig tydligt från andra singelchattar, datingplattformar eller kontaktannonssajter. På C-Affair träffar du människor som delar dina anspråk på och ditt intresse för erotik och som också vill leva ut dessa drömmar.

Hur fungerar C-Affair?

För att du skall kunna använda C-Affair behöver du bara i några steg, registrera dig gratis och oförpliktigande. Vid registreringen anger du vilken typ av kontakt du söker. Det är ganska enkelt och tar bara fem minuter. Efter din registrering får du genast de första kontaktförslagen, som passar precis med dina intressen och sökkriterier. Genom en, för C-Affair, utvecklad matchningsalgoritm jämförs personlighetsdrag och kontaktförslag skickas. Du kan studera profilerna i kontaktförslagen i lugn och ro och när en profil fångar ditt intresse tar du upp kontakt med den personen. Hur det sedan går vidare är upp till dig.

Till vem vänder sig C-Affair?

C-Affair vänder sig till alla över 18 år som har höga anspråk både på sig själva och på andra, som vill ha passion i sitt liv och som söker en date utan förpliktelser, alltså en casual date. Till skillnad från på vanlig datingsida behöver du inte söka länge på C-Affair för att hitta någon som delar dina intressen och avsikter.

Hur blir jag medlem i C-Affair?

För att bli medlem i C-Affair registrerar du dig helt enkelt här. Det är enkelt och tar bara några minuter. Direkt efter din registrering får du de första kontaktförslagen som passar precis till dina intressen.

Har C-Affair avgiftsfritt test-medlemskap?

Registrering på C-Affair är helt gratis. Därefter kan du, utan restriktioner, fylla ut din egen profil och anpassa och ändra den när som helst. Du får löpande nya kontaktförslag, helt utan restriktioner, som passar precis till dina intressen. På samma sätt blir du (naturligtvis fullständigt anonymt) föreslagen för andra medlemmar och kan kontaktas av dessa. När du finner intressanta kontaktförslag går du över till premium-medlemskap och kan genast läsa alla meddelanden som skickats till dig, själv ta kontakt och avtala casual dates med andra medlemmar.

Finns det en kontaktgaranti på C-Affair?

Ja! Som en av de främsta casualdating-sajter är vi så övertygade om vår service att vi ger en kontaktgaranti! Vi garanterar varje Premium-medlem fem kontaktförslag per månad! Skulle det ändå inträffa att du inte har fått i genomsnitt fem kontaktförslag per månad vid premium medlemskapets upphörande förlänger vi ditt medlemskap utan kostnad tills du fått garanterat antal kontaktförslag.

Hur ställs kontaktförslagen samman?

Vi förmedlar kontaktförslag via vår egen matchningsalgoritm, speciellt utvecklad för C-Affair, som parar ihop de sökkriterier som passar bäst ihop med dina. Kontaktförslagen kompletteras och uppdateras kontinuerligt. På så sätt får varje användare precis de kontaktförslag som passar ihop med hans eller hennes behov.

Kommer alla medlemmar på den här webbplatsen att kunna se mitt profilfoto?

På C-Affair kan du förbli anonym så länge du vill. Detta innebär också att du kan ställa in vem som kan se ditt profilfoto. När du laddar upp ett foto, är standardinställningen att en annan medlem på webbplatsen endast kan se fotot suddigt. Om du skulle vilja göra ditt profilfoto synligt för alla, gå till "Min profil" och inaktivera inställningen "Endast synligt på begäran". Om du vill ta en titt omkring helt anonymt och inte vill ladda upp ett profilfoto, kommer en platshållare att visas på dess plats, som du kan ändra under registreringsprocessen. Dessa platshållare visas i allmänhet på ett suddigt sätt för andra medlemmar på webbplatsen.

Varför ser jag suddiga bilder?

Konfidentialitet och anonymitet för dess användare är av yttersta vikt för C-Affair. Endast premium-medlemmar kommer att kunna se fotona av andra medlemmar på webbplatsen. Så länge du inte ännu är premium-medlem på webbplatsen kommer du därför endast att se suddiga bilder. Som premium-medlem finns det dock omständigheter där en annan medlem på webbplatsen fortfarande inte har laddat upp sitt profilfoto eller har delat detta med dig. Även i detta fall kommer en suddig bild att visas som platshållare. Beslutet att lägga delningen av profilfoton i händerna på sina egna medlemmar understryker de standarder som satts av C-Affair avseende anonymitet och diskretion.

Hur kan jag ställa in mitt sökande optimalt?

Försök att inte utforma dina sökkriterier för snävt från början. Därigenom förbättrar du chansen att få många intressanta kontaktförslag. Om du får alltför många förslag, gör du dina sökkriterier snävare och snävare.

Varför har jag fått ett kontaktförslag för en person som inte bor i min region?

Många söker erotiska dejter i sin egen region. Andra vill hellre uppfylla sina hemliga drömmar i en annan stad eller till och med annat land. Också här är det upp till den enskilde/a att bestämma om och hur han/hon skall ta kontakt. Alla medlemmar kan välja upp till fem länder eller regioner för att hitta en passande dejt.

Hur kan jag ändra eller komplettera min profil?

Du kan, på din personliga sida (inloggningssida) ändra eller komplettera din profil när som helst under "Min profil". När du har gjort det kommer vi åter att jämföra dina nya uppgifter med andra medlemmars via vår matchningsalgoritm och eventuellt sända dig nya kontaktförslag inom kort.

Var kan jag se eller ändra mina uppgifter?

Gå till "Min profil" och klicka på "Inställningar" för att se och eventuellt ändra din e-postadress och ditt lösenord, och klicka helt enkelt här. Tänk på att du måste skilja på stora och små bokstäver när du anger nya login uppgifter.

Hur tar jag kontakt med andra medlemmar?

När du har fått ett kontaktförslag kan du genast ta kontakt med medlemmen. Använd då rutan under profilen. När du fått ett meddelande från en annan medlem finns det en ruta under meddelandet där du kan skriva in din text.

Jag vill bli premium-medlem. Hur betalar jag och kan jag göra det anonymt?

C-Affair erbjuder olika betalningsmöjligheter. Du kan välja mellan att betala via autogiro eller kreditkort.

Är mina uppgifter i säkerhet?

Ja. Säkerheten har högsta prioritet hos C-Affair. Tack vare tekniska skyddsåtgärder som SSL-kryptering av betalningsuppgifter garanterar vi störst möjliga datasäkerhet.

Hur kan jag avaktivera de externa e-postmeddelandena?

Du kan avaktivera e-postmeddelanden här eller under "Min profil" Du behöver bara klicka i rutan intill "Avaktivera meddelanden" för att ta bort bocken i rutan. Från och med nu måste du själv aktivt kontrollera i medlemsdelen om du har fått nya kontaktförslag eller meddelanden. Därför rekommenderar vi dig att låta meddelandeoptionen vara aktiverad.

Jag blir bara kontaktad av ett fåtal kontakter, vad kan det bero på?

En måste alltid ta det första steget. Varför tar du inte själv initiativet och skriver till dina kontaktförslag?

Din fråga blev inte besvarad?

Kontakta vår kundtjänst. Så hjälper vi dig.